یک مدرس گردشگری و پژوهشگر باستان شناسی گفت: گنبد نمکی در ۱۵ کیلومتری جاده قم به سمت جعفریه قرار گرفته و یکی از بهترین نمونههای گنبدهای متقارن ایران و جهان محسوب میشود.
معاون استاندار قم گفت: توسعه شهر و ارتقاء فرهنگ شهروندی با مدیریت قوی شهری امکانپذیر بوده و نقش کلیدی مدیریت شهر در اجرای چشماندازهای کلانی شهری انکارناپذیر است.
نماینده مردم قم در مجلس گفت:بخش خدمات و گردشگری استان کاملاً تعطیل شده اما هنوز تسهیلات و بستههای حمایتی مرتبط با کرونا برای این بخش مطلوب توزیع نشده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم گفت: در سال جاری ۱۰ پروژه گردشگری در حوزه اقتصاد مقاومتی در قم با اعتبار ۱۲۲ میلیارد تومان به بانک معرفی شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: کرونا به بخش گردشگری به میزان ۱۸۵ میلیارد تومان خسارت زد و همه ۴۵۴ واحد اقامتی را در اوج زمان گردشگری تعطیل و ۵ هزار نفر را بیکار کرد.
بخشهایی از بوستان هزار هکتاری بهعنوان یکی از پروژههای عظیم عمرانی و تفریحی قم در مراحل پایانی خود قرار دارد و باید بهزودی شاهد افتتاح فاز به فاز این قطب گردشگری باشیم.
جانشین ستاد امربهمعروف و نهی از منکر قم گفت: بهمنظور آشنایی هرچه بیشتر گردشگران باارزشهای دینی و حفظ حرمت حرم کریمه اهلبیت(ع) شورای تخصصی امربهمعروف و نهی از منکر در بخش گردشگری این استان ایجادشده است.
ظرفیتهای بالقوه و ناشناخته قم در ابعاد اقتصادی، مذهبی، گردشگری، فرهنگی و علمی سالهاست که مورد غفلت و کمتوجهی واقعشده که میتوان از فرصت ویژه «روز قم» برای معرفی آنها در سطح ملی و بینالمللی استفاده کرد.
یکی از کارشناسان محیط زیست گفت: در استان قم تاکنون توسعه مناطق گردشگری به طور کامل سنتی بوده و بدون ارزیابیهای کارشناسی صورت گرفته است؛ همین موضوع تخریب محیط زیست و شکایت جوامع محلی را در ییلاقهای استان قم در پی داشته است.
استاندار قم با اشاره به روابط دوستانه بين دو كشور ايران و پاكستان گفت: از ارتقاء همكاريهاي اقتصادي و فرهنگي و گردشگری زیارتی قم و پاكستان استقبال ميكنيم.
مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: از حدود سال 1308 که شهرداری و بلدیه در قم شکل گرفت به تناسب اتفاقات اکثر شهرهای ایران، توسعه شهری با برنامهریزی غیر متناسب با بافتهای تاریخی شکل میگیرد.